Coach tilbyder GRATIS samtaler

Er du interesseret i gratis samtaler med en coach under uddannelse?

 

Mit navn er Klaus Frobenius. Jeg har arbejdet i en-til-en med mennesker i over 12 år – i forskellige roller og i blandede rammer. I mit daglige virke driver jeg min egen selvstændige praksis som statsautoriseret klinisk diætist.

Jeg er derudover i gang med en opgradering af min faglige baggrund, idet jeg gennemgår et efteruddannelsesforløb som coach hos ID-academy. For at forbedre min samtalepraksis som coach, vil jeg lave 25 gratis coach samtaler i løbet af 2018. Disse samtaler bliver afviklet af mig i et fortroligt rum, hvor du som klient er beskyttet af loven om patientfortrolighed, selvom sessionerne er en del af et uddannelsesforløb. Du bestemmer selv hvad du har lyst til at snakke om.

Samtalerne selv-evalueres ud fra et spørgeskema, hvor du har mulighed for at give mig feedback.

Hvis du er interesseret i en gratis samtale, så send mig en sms på 52 30 11 23 eller skriv til kontakt@sundt-helbred.dk  – så kontakter jeg dig, når jeg har en ledig tid.

 

Mere om coaching og samtalerne

Du bestemmer som sagt selv hvad samtalerne skal handle om, og du forpligter dig ikke til at dele, hvis du ikke føler dig tryg. Nedenfor kan du læse mere om hvad coaching er, og få specifikke informationer om samtalerne.

 

Hvad er coaching?

Coaching er en mulighed for mennesker, der ønsker at styrke sig selv og udvikle sig ved at skabe bevidsthed om uudnyttede ressourcer og potentialer.

 

Coaching er en særlig måde at føre en samtale på, hvor fokuspersonen (klienten) og coachen indgår i en dialog omkring en defineret problemstilling og et mål. Coachens hovedopgave er at gå på opdagelse i fokuspersonens forestillinger om vejen til målet, sådan at fokuspersonen bliver klogere på ubevidste problemstillinger.

Coaching er en målrettet og bevidstgørende dialog, og tillige en motiverende arbejdsform, hvor det drejer sig om at udvikle personens faglige og personlige potentiale ud fra egne forudsætninger.

Med andre ord er coaching en proces, der kan forandre både mennesker og kulturer, og som kan være medvirkende til at hjælpe dig med at navigere i en stadigt stigende kompleks verden af både muligheder og udfordringer.

Jeg uddannes ved ID Academy, hvor vi arbejder med det særlige fokusområde, at vi som  mennesker er komplekse, og at vores liv, herunder arbejdsliv, består af mange aspekter og dimensioner. Det er vigtigt for vores livskvalitet, at vi får brugt så mange sider af os selv som muligt. Det giver os mulighed for et mere tilfredsstillende liv.

ID coaching tager udgangspunkt i en helhedsorienteret og sammenhængende model over menneskets vækst og potentiale. Det betyder, at jeg i coachingen vil forsøge, at se og nå ind til dig som et helt menneske i alle de aspekter, der udgør dig.

 

Mere om samtalerne

Alle samtaler finder sted i min diætist praksis (Klinik for Helbred og Sundhed) på Artillerivej 90 på Islandsbrygge. Da samtalerne foregår uden om tiderne for klinikkens øvrige klienter, må du forvente at coaching-tiderne ligger uden for myldretiden i klinikken – det vil sige fortrinsvist formiddag/ aften og i weekenderne.

Jeg har tavshedspligt, og intet forlader coaching rummet.

Jeg tilbyder som sagt 25 gratis coach samtaler, der uddeles efter først-til-mølle princippet. Derefter tilbyder jeg samtaler til et symbolsk beløb af 300 kr per time, hvis du ønsker at arbejder videre med dine problemstillinger hos mig. Jeg har også mulighed for at henvise dig til en kollega, såfremt du ønsker at fortsætte dit forløb hos en anden coach.

Send mig en sms eller en mail på 52 30 11 23 eller kontakt@sundt-helbred.dk. Jeg kontakter dig, når jeg har en ledig tid.

 

De aller bedste hilsner,

Klaus Frobenius
Statsaut. Klinisk Diætist

spacer