Har hyret en VVS installatør fra Fyn

Jeg har netop snakket med ham her, og jeg er rigtig glad for, at jeg endelig fik taget mig sammen til at ringe, for det er noget, som jeg har udskudt i lang tid. Det er nemlig sådan, at der ikke er meget, der fungerer ude på vores badeværelse, og det er konen simpelthen ved at være så træt af. Jeg er selvfølgelig også træt af det selv, men altså, sådan er der jo så meget, ikke? Jeg troede det ville blive helt vildt dyrt at lave det, men det gjorde det ikke engang – det var ikke i nærheden af, hvad jeg havde forestillet mig, og det er jo altså rigtig, rigtig fint, kan jeg godt lige sige jer.

images (1)

Tror jeg vil have ordnet lidt flere ting også, nu jeg er igang. Det er dog ikke noget, som er så VVS-relateret, det som jeg ellers skal have ordnet. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at få loftet isoleret lidt bedre, og det er jo bare helt kanon, for det kender jeg en, som kan hjælpe mig med at lave. Det er straks værre, når det kommer til elektricitet, for der skal man jo have en autoriseret elektriker ud, men altså, det må jeg jo så få. Der kender jeg nemlig ikke nogle, tror jeg. Men jeg er ikke sikker – jeg kan lige prøve at høre i mit netværk. Det tror jeg, at jeg vil gøre.

Og så ses vi jo bare igen. Det håber jeg da, at vi gør.

spacer